عصر روز پنجشنبه نخستين کنگره حزب موسوم به اتحاد ملت ايران با حضور افراد دخيل در فتنه ۸۸ و نيز اعضاي حزب منحله مشارکت تشکيل شد.
به گزارش
سلام لردگان،به نقل از
شبکه اطلاع رساني راه دانا روزنامه کيهان امروز شنبه 31/5/94 در گزارشي نوشت: بر اساس گزارش خبرگزاريها، شخصيتهايي چون سيد عبدالواحد موسوي لاري، محمدرضا عارف، عبدالله نوري، غلامحسين کرباسچي، محمدرضا خاتمي، حسين کاشفي، وليالله شجاعپوريان، غلامرضا انصاري، محمدعلي ابطحي، آذر منصوري، هادي خانيکي، محمد رضا خباز، مصطفي معين، فياض زاهد، عمادالدين باقي، فاطمه راکعي، حبيبالله پيمان، حسين کمالي، لطفالله ميثمي، زهرا اشراقي، عربسرخي، جواد اطاعت، فرج کميجاني و ملاوردي معاون رئيس جمهور در اين مراسم حضور داشتند.
نگاهي به اسامي حاضران در اولين کنگره حزب موسوم به اتحاد ملت ايران نشان از آن دارد که اکثريت حاضران از افراد دخيل در فتنه 88 و حتي حرکتهاي ضد انقلابي دهه 60 و 70 بودند که اين مسئله اثباتگر اين واقعيت است که وطنفروشان فتنه 88 اين بار با نقابي جديد پاي به ميانه ميدان گذاشتهاند.
حضور اعضاي مرکزي حزب منحله و ضد انقلاب مشارکت در حزب جديد اين سوال را ايجاد ميکند که آيا مشارکت ميخواهد قانون را دور زده و با اسمي جديد فعاليت خود را ادامه دهد؟
سابقه نشريات زنجيرهاي نشان از آن دارد که اصلاحطلبان همواره با تعطيلي يکي از نشريات قانونشکن خود فعاليت را در نشريهاي ديگر و با اسمي ديگر ادامه ميدادند و ميدهند و ظاهرا اين روش در مورد احزاب و گروهها نيز تسري پيدا کرده و عملي ميشود.
حزبي با اسم مستعار؟!
اين سوال که آيا اتحاد ملت ايران اسم مستعار حزب ديگري چون حزب منحله مشارکت است، سوالي بود که برخي حاضران در کنگره روز پنجشنبه تلاش کردند بدان پاسخ دهند.
در اولين کنگره حزب موسوم به اتحاد ملت ايران علي شکوريراد به عنوان نخستين دبيرکل اين حزب انتخاب شد.
وي که از اعضاي مرکزي حزب منحله مشارکت بوده و اين بار فعاليتهاي خود را در حزب جديد پي گرفته است، در کنگره فوق با بيان اينکه حزب اتحاد ملت ايران اسم مستعار هيچ حزبي نيست، گفت: البته اتحاد از تجربيات همه احزاب گذشته براي رسيدن به اهداف خود استفاده خواهد کرد.
وي بدون اينکه به سوابق خود و دوستانش و از جمله اعضاي حزب جديد و حزب منحله مشارکت در فتنه 88 هيچگونه اشارهاي داشته باشد، با حمله به دولتهاي پيشين گفت: اوج اين مشکلات پس از حوادث تلخ سال 88 بود. تا آنجا که توانست در همه جا و در هر زمينهاي دوستداران واقعي انقلاب، نظام و نخبگان و کارآمدان را حذف کرد. وحدت ملي را به انشقاق و جدايي سوق داد.
شکوري راد بدون اشاره به نامه سران فتنه 88 به مقامات آمريکايي که خواستار افزايش تحريمها و فشار به ملت ايران شده بودند، اظهار داشت: [اين مشکلات] کارآيي و کارآمدي نظام اجرايي و سياسي را کاهش داد که حاصل همه اينها سخت شدن زندگي بر مردم و تحميل فشارهاي بيسابقه در تاريخ اين کشور بر اين ملت شد.
وي در ادامه با حمايت از دولت يازدهم گفت: خوشبختانه ظرفيتهاي بزرگي که در اين کشور و در ميان طبقات مختلف اجتماعي نهفته است بار ديگر معجزه آفريد و با تدبير و دورانديشي مقام معظم رهبري و با درايت و فداکاري و ازخودگذشتگي همه جريانهاي اصلاحطلب، خرداد 92 چون ستارهاي در تاريکي شب درخشيد و بار ديگر اميد به اين سرزمين بازگشت.
اظهارنظر عجيب شکوري راد؛ به قانون اساسي پايبنديم!
شکوري راد در بخش ديگري از سخنان خود در اظهارنظري عجيب که با سوابق اکثريت حاضران در کنگره منافاتي واضح دارد، گفت: اصلاحطلبي از ديد ما چيزي جز تلاش براي پياده کردن همه اصول قانون اساسي و جز به رسميت شناختن جايگاه قانوني همه نهادهاي کشور نيست و چيزي نيست جز رابطه منطقي بين اختيارات و پاسخگويي و در نهايت چيزي نيست جز تعيين سرنوشت به دست خود مردم و چرخش قدرت براساس صندوقهاي راي.
اين عضو سابق حزب منحله مشارکت و دبيرکل کنوني حزب موسوم به اتحاد ملت ايران به اين سوال اشارهاي نکرد و پاسخ نداد که اگر اصلاحطلبي تلاش براي پياده کردن همه اصول قانون اساسي است چرا در فتنه 88 در خيابانها حاضر شده و شعار مرگ بر اصل ولايت فقيه سر دادند و همچنين با حذف اسلام از «جمهوري ايراني» سخن گفتند و اساساً حاضر نشدند به روند قانوني کشور و نتيجه انتخابات تن در دهند.
درخواست از آمريکا براي تحريمهاي بيشتر
شکوري راد در ادامه و بيهيچ اشارهاي به درخواست فتنهگران از آمريکا براي تحريم بيشتر ايران که لازمه آن تحت فشار قرار گرفتن مردم همين کشور بوده است، مدعي شد: هدف اصلاحطلبي از ديد ما اين است که اين کشور و اين مردم بتوانند در رفاه و آسايش زندگي کنند!
سوابق اعضاي مرکزي حزب جديد در فتنه 88
نگاهي به ليست هيئت موسس حزب اتحاد ملت ايران نشان از حضور پررنگ مشارکتيها در آن دارد.
محمد آقايي، حسين خليلي اردکاني، عليمحمد مظفري، رؤيا بلوري، پيروزي و سيد حسن موسوينژاد از جمله مشارکتيهاي حزب جديد هستند.
يک جستجوي ساده درباره اعضاي هيئت موسس حزب اتحاد ملت ايران اسلامي نکات جالبي را به دنبال دارد.
23 مهر 1390 يعني پس از گذشت 2 سال از فتنه 88 و آشکار شدن ماهيت اين فتنه و نقش دولتهاي آمريکا و انگليس به عنوان گردانندگان اصلي آن، نامهاي تحت عنوان «نامه 143 فعال سياسي و مدني به رئيس دولت اصلاحات» در سايتهاي ضدانقلاب همچون راديو فردا و کلمه منتشر شد.
در اين نامه تصميم مهمترين نهاد مربوط به امنيت ملي يعني شوراي عالي امنيت ملي براي حصر سران داخلي فتنه، اقدامي «غيرقانوني» توصيف شده و در آستانه انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي تاکيد شده است که «حداقل شرايط براي برگزاري انتخابات آزاد، سالم و عادلانه وجود ندارد»!
در اين نامه همچنين ضمن اصرار مجدد بر ادعاهاي فتنهگران مبني بر سالم نبودن انتخاباتها در ايران، اينگونه آمده است که: «در صورت ادامه وضع موجود، کمترين چشمانداز روشني براي صيانت از آراي مردم و برگزاري انتخابات آزاد، سالم و منصفانه وجود نخواهد داشت!»
و جالب آنجاست که اکثريت هيئت موسس فعلي حزب اتحاد ملت ايران اسلامي از امضاکنندگان اين نامه بودهاند! حال مشخص نيست کساني که معتقدند حداقل شرايط براي برگزاري انتخابات آزاد و سالم وجود ندارد، چند ماه مانده به انتخابات با چه هدفي اقدام به تشکيل حزب کردهاند.
اروجعلي محمدي، حيدر زنديه، بهروز صحابه تبريزي، حسين خليلي اردکاني و داوود کريمي از جمله اين افراد هستند که نامشان در ذيل نامه مذکور مندرج است و پس از آن نيز هيچگاه طي هيچ اطلاعيهاي اين امضاي خود را تکذيب نکردهاند.
نکته فوق تنها سوابق اعضاي مرکزي حزب اتحاد ملت ايران نيست، از امضاي مژگان اثباتي در ذيل نامههاي حمايت از «نرگس محمدي» که خود از محکومان قضايي در ايران به جرم اجتماع و تباني عليه امنيت کشور بوده و جزو فعالان سياسي تحت حمايت غرب و آمريکاست، هم اگر بگذريم، سخنان ساختارشکنانه اروجعلي محمدي عليه شوراي نگهبان را بايد يادآور شد. سخناني که حتي برخي سايتهاي اصلاحطلب نيز در پوشش آن از عبارت «حملات تند محمدي به شوراي نگهبان» استفاده کردند!
اروجعلي محمدي در دوم خرداد 93 نيز در همايش اصلاحطلبان آذربايجان شرقي که با حضور محمدرضا عارف برگزار شد، بنا به گزارش سايتهاي اصلاحطلب استان، سخنراني خود را با نام بردن از يکي از سران فتنه و تشکر از وي شروع کرد.
آيا «اتحاد ملت ايران» بسترساز فتنه جديد است؟
و در پايان بايد اين سوال را مطرح کرد و پرسيد که آيا تاسيس اين حزب که اعضاي مرکزي آن در فتنه 88 نقش واضحي داشتهاند نشان از آغاز يک فتنه جديد در آستانه انتخابات مجلس دهم و خبرگان رهبري دارد؟
سوابق اعضاي مرکزي اين حزب که پيش از اين در حزب منحله مشارکت حضور داشته و همچنين نقش محوري حزب مشارکت در فتنه 88 نشان از آن دارد که نگراني فوق يعني برنامه حزب تازهتاسيس براي فتنههاي آتي جدي و قابل تامل است.
چندي پيش بود که انديشکده آمريکايي «امنيت آمريکاي جديد» در گزارشي اعلام کرده بود دولت اوباما بايد پس از توافق هستهاي به سراغ اصلاحطلبان رفته و از آنان حمايت کند. ارتباط راهبرد سياسي کاخ سفيد براي فضاي داخلي ايران و سربرآوردن احزابي مانند اتحاد ملت، موضوعي است که نميتوان و نبايد به سادگي از کنار آن گذشت.
انتهاي پيام/بخ